Maandelijkse benefits

Hier kun je de algemene informatie vinden over maandelijkse benefits. Zoals lidmaatschappen voor de sportschool of een Swapfiets.

Jason de Witt avatar
Geschreven door Jason de Witt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is een maandelijkse benefit?


De maandelijkse benefits functie van Alleo biedt je de mogelijkheid om een bepaald deel van je budget te besteden aan een maandelijkse abonnementsservice die via ons platform wordt verstrekt. Welke maandelijkse benefits voor jou beschikbaar zijn, wordt bepaald en bevestigd door jouw werkgever. Dit kan variëren, afhankelijk van wat jouw bedrijf te bieden heeft.

In de Alleo-app worden de maandelijkse voordelen aangegeven met een tag 'Maandelijks', zoals hieronder getoond:


Budget aftrek


Wanneer je een maandelijkse benefit selecteert in de Alleo-app, wordt het bedrag onmiddellijk van je budget afgetrokken. Vervolgens gebeurt dit opnieuw op de eerste dag van elke maand, tot je abonnement wordt geannuleerd of afloopt.

Als je abonnement start of eindigt midden in de maand, dan zal de aftrek van je budget naar verhouding worden berekend. Dit betekent dat je alleen in rekening wordt gebracht voor het aantal dagen dat je abonnement actief is gedurende die maand. Bijvoorbeeld, als je abonnement begint op de 15e van de maand, wordt slechts de helft van de maandelijkse kosten in rekening gebracht. Evenzo, als je abonnement eindigt op de 10e van de maand, word je alleen in rekening gebracht voor de dagen tot die datum.


Opzeggen Maandelijkse Benefits


Voor meer informatie over het opzeggen van een maandelijkse benefit, kun je het artikel "Opzeggen Maandelijkse Benefit" raadplegen. De procedure voor het opzeggen wordt gespecificeerd binnen de Alleo-app voor elk voordeel.

Als je na het selecteren van een maandelijks abonnement in de Alleo-app van gedachten verandert en dit wilt annuleren, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via de chatfunctie in de Alleo-app.

We hebben ook de opzegbeleid uitgelegd voor veelgebruikte maandelijkse voordelen zoals:

Was dit een antwoord op uw vraag?